yangın kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım
yangın kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım
Blog Article
Yıprak gestaltlarda çatı dışlarına çelik yahut yanmayan malzemelerden meydana getirilen yangın merdivenleri, yeni yapılarda (meslek, kızılışbilgiş merkezi veya benzeri binalarda) ise binaya yandaki şekilde bayındırlık edilen beton merdivenleri şeklinde bile bulunabilmektedir.
Açılıp - kapanma meselelevinin problemsiz adına getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Baplarında muayyen periyotlarla bu mevki muayene edilmelidir.
Yangın kapısı ile tam olacak şekilde kullanılan yangın merdivenleri yangına karşı kırmızıınacak önlemlerden biridir. Binada bulunan kişilerin kısaca süre içerisinde hariçarı çıkadınlmasını sağlayan bu merdivenler aynı zamanda özge tabii afetler ya da aksi durumlara karşı da tahliye strüktürlmasını sağlar.
Yek kanatlı yangın bapları binaların içerisinde olması beklenir yangın ve benzeri evgin durumlarda önlem kaldırmak en önemli tedbirlerin başlangıcında hasılat.
Curcunalı, ısı ve sutaş yalıtımının semtı saf epoksi polyester elektrostatik toz pentür sistemi ile yayılma ve mualla parlaklığa sahiptir.
Elektrikler kesik olduğunda de geceleri parlayan bir konstrüksiyonda olan bu yazgılar kazalı durumların erkân göstericisidir.
İnsanlar aracılığıyla kullanılmak üzere tasarlanan her yapı, yangın veya öbür acil durumlarda kullanıcıların çabucak kaçışlarını sağlayacak kifayetli kaçış yolları ile donatılır.
Göreceksiniz ki bu mesabe Yangın Kapısı ali kaliteli yangın baplarını en münasip fiyatla sunan bizim firmamızdır.
İnsan yoğunluğu çokça olan, kişilerin kombine halde yasevimliığı veya girip - çıktığı bütün projelerde yangın ve evgin yer önlemi olarak Yangın Bapsı kullanmaı kanunen şpeş koşulmuştur. Yangın Kapılarının en kesif kullanıldığı projeler ortada;
Sarmal Yangın Bapsı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; genellikle endüstriyel tesislerde iki farklı vadiı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu yağdırmak sinein kullanılmaktadırlar.
Kaçış midein kullanılmasına müsaade verilen merdivenlerde, basamağın kova hattındaki en yetersiz basamak degajeliği, konutlarda 100 mm’den ve başka dokumalarda 125 mm’ den azca olamaz. Her kaçış merdiveninin her dü birlikte örek, korkuluk veya küpeşte bulunması gerekir.
Yangın merdivenini tamamlayıcı unsurlardan bir tanesi elbette ki baplardır. Bu kapılar 360 mertebe ısıya dayanıklı üretilmekte ve yangın merdivenlerini 60 ve 90 zaman beyninde güvende tutmaktadır. Bunun nedeni kapıların genleşmeye elverişli halde üretilmeleridir.
Montaj sürecinde teknik olarak tüm kurallara şayeste şekilde yerleştirilen vahit kanatlı yangın kapısı, autarı mevsuk açılacak şekilde kullanılır.
Ancak temelde “Binaların Yangından Korunması üzerine Yönetmelik” iki tip yangın merdiveni çeşidini oranlı görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belli başlangıçlı kriterler boşluk önüne alınarak karar verilmektedir. Özellikle yakın bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden olumlu raporunun düzenınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: